2010 yılında Demet Mutlu tarafından İstanbul’da ilk olarak moda üzerine bir e-ticaret sitesi olarak kurulan Trendyol, günümüzde moda, mobilya, ev tekstili, elektornik, anne-çocuk, gıda, kozmetik, gibi pek çok kategoride ürün satışı yapılabilmektedir. Türkiye’nin en popüler ve yüksek trafikli pazaryeri olan Trendyol ayrıca ilk decacorn olan şirkettir. Yıllık 300 milyondan fazla ürünü alıcılarla buluşturan Trendyol’un yıllık 15 milyondan fazla müşterisi, aylık bazda ortalama 180 milyonluk ziyaretçi trafiği vardır ve mobil uygulaması 45 milyondan fazla defa indirilmiştir.
Trendyol’da satış yapabilmek için sadece bir şahıs şirketi de yeterlidir. Bunun yanında mağaza açma ücreti, mağaza kira bedeli, listeleme ücreti ve müşteri hizmetleri ücretleri gibi başlangıç ücretleri yoktur. Sadece her pazaryerinde olduğu gibi pazaryeri kategor komisyonları vardır.
Türkiye’nin en büyük pazaryeri olan Trendyol aylık 180 milyonun üzerinde ziyaretçi almakta ve yıllık bazda 300 milyonun üzerinde ürün ürün satışı gerçekleştirmektedir. 45 milyondan fazla defa mobil uygulama olarak indirildiği düşünüldüğünde neredeyse herkesin cep telefonunda Trendyol uygulaması var denilebilir
Trendyol’da satışlarınzı arttırmak, nakit akışı ve envanterinizi kontrol altında tutabilmek ve kârlı bir e-ticaret yürütebilmek Trendyol mağazanıza entegre edebileceğiniz çok sayıda önmuhasebe ve pazarlama yazılımı bulunmaktadır. Bu yazılımları mağazanıza entegre ederek daha kolay ve verimli bir e-ticaret süreci yürütebilirsiniz.
Ürünlerinizi müşterilerinize Trendyolun sunduğu lojistik hizmeti ile çok daha kısa zamanda göndererek satşılarınızı yükseltebilirsiniz.
Deneyimli ekibimiz ve markanıza özel geliştirdiğimiz stratejilerimizle markanızı Türkiye'nin en büyük e-ticaret pazarına açın!
Trade Up Global ile Trendyol'da yüksek performans ve başarı yakala, e-ticaret ile büyü!
Trendyol, İstanbul merkezli bir dijital pazar yeridir ve 30 milyondan fazla müşteriye sahiptir. Satıcılar, Trendyol üzerinde sanal mağazalarını açarak ürünlerini satabilirler. Ancak, diğer e-ticaret sitelerinden farklı olarak, Trendyol'un pazaryeri üzerindeki mağazalar size ayrı bir internet sitesi sağlamaz. Bu mağazalar, Trendyol'un altyapısı üzerinden işlem görür ve sadece belirlenen sayfalarda düzenleme yapma imkanı sunar. Komisyon oranları kendi e-ticaret sitenize göre daha yüksektir
Trendyol'da bir mağaza açmak için ilk adım olarak bir şirket kurmanız gerekmektedir. Şahıs şirketi, anonim şirket veya limited şirket gibi çeşitli seçenekler arasından birini tercih edebilirsiniz. E-ticaret faaliyetine başlamak için atılması gereken temel adımlardan biri şirket kurulumudur. Ürünlerinizi satarken fatura düzenleme, KDV kesme ve vergilerinizi ödeme gibi işlemleri gerçekleştirebilmek için bir şirketinizin olması gereklidir.
Trendyol'da doğrudan ikinci el ürün satışı yapma imkanı olmasa da, Trendyol'un bağlı platformu Dolap üzerinden ikinci el ürünlerinizi satabilirsiniz.